Skip to content


Toppilassa

Eilen (10.8.) pääsin pitkästä aikaa, parin viikon tauon jälkeen, käymään Toppilan putkella kuhakalassa. Ei mennyt reissu ihan putkeen: kolme jigiä jäi pohjaan, ampiainen pisti enkä edes saanut mitään kovin kummoisia kaloja paria isompaa ahventa lukuunottamatta. Ongella sain vielä pari lahnaa ja särkeä, ja virvelillä sain jonkun muun pohjaan jättämän kalajigin.

On siellä silti kivaa kalastella ja jutella muiden kalastajien kanssa, joita kyllä riittää, sillä paikka on todella suosittu. Suosituimmat kalastusmuodot siellä ovat pohjaonki (siiman päässä 50-80g paino, siitä 20-30cm korkeudella siimatapsi, jonka päässä koukku, syöttinä nippu matoja, pikkukala tai kalanpala) ja jigi.

Vaikkei syönti ollutkaan mikään paras, niin auringonpaisteessa kalasteluun hurahti koko päivä: lähdin kotoa 14 aikaan, ja tulin takaisin ehkä puoli kahdeksalta, kun vihdoin tuntui, että on aika lähteä. Otin kerrankin kamerankin mukaan:

putki merelle

merelta_putkelle palolaitos

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.