Skip to content


Pilkkireikiä, Kuopio

Pari viikkoa sitten löytyi unohtunutta rahaa, joten ostin itselleni vihdoinkin kairan. Ensimmäinen oma kairani :’) Kalastusfoorumien keskustelujen lukujen jälkeen kairaksi valikoitui sininen Rapala UR 155 mm. Pitäisi olla ruostumatonta terästä ja muutenkin hyvää tavaraa. Ärsyttää kyllä, että kairoistakin on tehty sellaisia, että kaikilla on omat teräpalikat sun muut osat eikä yhden kairan varaosat sovi toiseen. Vaikka ymmärtäähän sen. Pienet markkinat, joten jollain pitää saada rahaa. Jospa ei tarvitsisi kovin usein uusia teriä hommata…

Sattumalta yliopistolla on viime syksystä asti ollut suosittua meidän opiskelijoiden toimistolla pelata Pro Pilkkiä, ja sen ympäriltä sitten osa porukasta on innostunut oikeastikin käymään pilkillä. Ollaankin käyty nyt kolmesti vaihtelevalla kokoonpanolla Keskustan Valkeisella, Savilammella ja tänään Pölhön saaren vieressä, Saaristokadun varrella. Mitään erityisen mainittavia kaloja ei ole tullut. Silppuahventa, -särkeä ja lahnaa sekä Valkeiselta kaveri sai (pienen) siian.

Mikä siinä Valkeisessa on, kun ne möröt ei koskaan käy kiinni?


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.