Skip to content


Parisuhdekalastusta

Tämä ei ole minkään tietyn kalareissun raportti, mutta tulipahan mieleen tarinoida tämän parisuhteen (meinasin kirjoittaa ‘kalasuhteen’) kalastuksellisesta puolesta. Yleensähän kalastaja on joko mies tai molemmat yhdessä ja sitten kalastetaan niin että siimat vinkuu. Meillä taas ei miestä kalastus pahemmin kiinnosta. Minulla on siis kalakaverit enimmäkseen aika vähissä. Muutamat opiskelukaverit onneksi lähtee mielellään mukaan ja keväällä käytiinkin “ahkerasti” pilkillä ;)

Miehen saa veneeseen kyytiin, jos minä huolehdin käytännöistä ja hän saa istua perässä esim. kuunnellen ääniohjelmia tai -kirjaa. :) Hyvä näinkin. Saa sen joskus kalastamaankin – väitän vahvasti, että on siitä positiivisiakin tuntemuksia joskus tullut. Vielä minä sen koukutan… Hyviä vinkkejä kellään? Tavoitteina olisi 1) päästä kalastusvaellukselle, 2) saada ruokakaloja, 3) saada hänet kokemaan positiivisia juttuja kalalla, 4) hyvää seuraa “yhteiseen” harrastukseen. Näin vaatimattomasti.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.