Skip to content


Vanhankaupungin koski, Helsinki

Kesä 2013 asuttiin Helsingissä ja Vanhankaupunginkoskessa/-lla tuli käytyä varmaan 5 kertaa kalassa. Mukavasti kului päivä / ilta aina siellä käydessä, eikä hinnatkaan päätä huimanneet. Suuria kalustotappioitakaan ei tapahtunut. :)

Mitään mainittavia kaloja en saanut, vaikka uittelin vaikka mitä härpäkkeitä ja paikalliset neuvoivat taktiikoita toutainten (kesän tavoitekala oli se) jallittamiseen. Mutta olihan ne pintakäynnit hienoja ja pitivät motivaatiota yllä. Suosittelen käymään.

Kuvia laitan, jos ja kun joskus löydän ne jostain. Tarkoitus oli tehdä tästä kuvapostaus, mutta kun aina ei onnistu.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.