Skip to content


Vantaankoski 2013

Kävinpähän viime kesänä myös Vantaankoskella yhden illan kalastamassa. Vesi oli sameaa, mutta paikka hieno ja makoisia kivenkoloja riitti, tosin vesi taisi olla melko vähissä. Kävin läpi suunnilleen koko kosken ylhäältä aloittaen. Kosken itärantaa kalastin, ravintolan kohdalla olevaa suvantoaluetta lukuunottamatta. Heittelin pienillä Stormin helmiäisenvalkoisilla jigeillä sekä Salmo-vaapuilla. Oranssi-kultaiseen Salmoon sitten tälläsikin ravintolan kohdalta kiven takaa yksi hyvän kokoinen kirjolohi. Ruuanlaittoon ei ollut aikaa, joten C&R. Mukava paikka, voisin käydä uudestaankin. Kuvat valitettavasti on taas jossain hukassa.

Luvat ostin kosken vieressä olevalta kioskilta. Lupa taisi olla pari euroa kalliimpi sieltä ostettuna kuin minkä käsityksen netistä sai.


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.